Nordiska Bar Akademin Bartenderutbildning

Drömmer du om att utbilda dig till bartender? Du är inte ensam och detta är en erfarenhet som många bär med sig genom livet, en del arbetar vidare som bartender och blir riktigt framgångsrika genom att öppna en egen krog medan andra som genomför utbildningen arbetar med detta en kortare period. Den gemensamma nämnaren för dessa är trots det att de aldrig har ångrat sig och haft en riktigt rolig period i sitt liv när de har genomfört sin bartenderutbildning.

Detta öppnar nämligen många dörrar och med en bartenderutbildning så kan du arbeta överallt i hela världen. Speciellt om du väljer Nordiska Bar Akademin som har ett väldigt högt anseende även bland andra skolor. Om du drömmer om att resa så kommer du att kunna hitta arbeten med hjälp av denna utbildning under din resas gång. Du kommer inte behöva oroa dig för hur du ska försörja dig och du kommer kunna ligga på heta sandstränder på dagarna och arbeta på klubbar på nätterna.

Redo att bli en bartender på internationell nivå?

När du är klar med din bartenderutbildning så kommer du att kunna arbeta som bartender på internationell nivå. Nordiska Bar Akademin är dock en exklusiv bartenderskola med endast ett fåtal deltagare. Alla grupper och kurser tillåter som max 6 deltagare och därför är det bra om du är ute i god tid för att få denna exklusiva bartenderutbildning.

Alla lärare på Nordiska Bar Akademin har som minst 10 års erfarenhet av bartenderyrket samt har arbetat inom de flesta poster i branschen och har därmed insikt i vad det är som krävs för att du ska kunna imponera på dina framtida arbetsgivare när du är klar. När du genomfört din heta arbeten utbildning hos dem så är målet att du ska vara direkt redo för arbetslivet när du är klar. Detta innebär att du kommer ha gått igenom alla moment som ingår i bartenderyrket innan dess att du har kommit ut och är redo för arbetslivet.