Bäst lån och ränta med MyLoan

När du använder dig av MyLoan kan du genomföra en låneansökan med enbart en kreditupplysning på dig. Detta är en ansökan utan åtaganden där du låter bankerna att tävla om dig. Eftersom bankerna konkurrerar med varandra så kommer de att erbjuda dig bäst lån och ränta. Du behöver vara fri från betalningsanmärkningar för att kunna utnyttja detta fantastiska system. Om det är någonting du undrar över kan du boka kostnadsfri rådgivning över en lunch i Malmö. Detta är även möjligt när du vill samla lån och ränta för dina befintliga lån i ett större.

De flesta vet att det är billigare i längden att ha ett större lån och betala enbart en ränta istället för att ha många smålån där räntekostnaderna ofta blir högre än det du faktiskt betalar av på lånet. Detta är i många fall som att slänga pengar i sjön och det kan du undvika genom att använda dig av MyLoan.

Endast en kreditupplysning!

Om du har många mindre lån kan du ta ett större lån direkt på MyLoan. Det du gör därefter är att du löser dina mindre lån så att du inte längre betalar en dyr ränta på dem. Därefter betalar du enbart av på ett lån och ränta. Det som krävs för att du ska få nyttja denna tjänst är att du har fyllt arton år, är fri från betalningsanmärkningar samt har en stabil inkomst på minst 10 000 kronor i månaden.

När du har fyllt i formuläret för olika typer av lån och ränta på deras hemsida så kan du välja om du vill bli uppringd av de olika bankerna som finns eller om du själv vill jämföra för att sedan kontakta dem. Det mest fördelaktiga för dig är att låta de olika bankerna jaga dig som kund och berätta om sina erbjudanden och vad de som bank kan göra för dig.